TikTok'taki Ezan Akımı Sosyal Medyada Yoğun Tepkilere Neden Oldu!

Youtube, Twitter, Instagram, Facebook gibi uygulamalarla rekabet içindeki sosyal medya platformu TikTok'ta Ramazan ayında ortaya çıkan Ezan akımı ile vatandaşların oruçlarının erken bozdurulması sosyal medyada kullanıcıların yoğun tepkisini çekti. 

 

Youtube, Twitter, Instagram, Facebook gibi uygulamalarla rekabet içindeki sosyal medya platformu TikTok'ta Ramazan ayında ortaya çıkan Ezan akımı ile vatandaşların oruçlarının erken bozdurulması sosyal medyada kullanıcıların yoğun tepkisini çekti. Son dönemde TikTok'ta yer alan akımlara Ramazan ile birlikte eklenen Ezan akımıyla vatandaşların oruçlarının erken bozdurulması sosyal medyada kullanıcıların yoğun tepkisini çekti.

 

TikTok kapatılsın TT oldu!

 

Youtube, Twitter, Instagram, Facebook gibi uygulamalarla rekabet içindeki sosyal medya platformu TikTok'ta Ramazan ayında ortaya çıkan Ezan akımı ile vatandaşların oruçlarının erken bozdurulması sosyal medyada kullanıcıların yoğun tepkisini çekti. Usmed başkanı Said Ercan'ın yaptığı açıklamada TikTok'ta yer alan Ezan akımına tepki gösterirken "Tiktok’un rezalet, saygısız akım videolarına bir yenisi daha eklendi, sahilde iftar yapmak İçin hazırlanan vatandaşlara vaktinden önce hoparlör ile ezan sesi dinletip orucunu bozdurdular,sadece onlar etkilenmedi evinde sesi duyan yüzlerce insanında Orucu bozulmuş oldu." ifadelerini kullandı. Ayrıca Twitter'da hızla yayılan görüntülerle birlikte #TikTokKapatılsın etiketi Trend Topic (TT) listesine girdi. 

 

İşte o akımdan bir örnek,