Timuçin Esen Aslında Kim?

Youtube'da yayınladıkları ilginç biyografilerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları içeriklerinde şu sıralar Hekimoğlu dizisindeki performansıyla gündemde olan Timuçin Esen'in bilinmeyen hayat hikayesiyle ilgili detaylı bilgiler verdiler. 

 

Youtube'da yayınladıkları ilginç biyografilerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları içeriklerinde şu sıralar Hekimoğlu dizisindeki performansıyla gündemde olan Timuçin Esen'in bilinmeyen hayat hikayesiyle ilgili detaylı bilgiler verdiler. Son dönemde yayınladıkları içeriklerle adlarından sık sık söz ettiren ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları içeriklerinde şu sıralar Hekimoğlu dizisindeki performansıyla gündemde olan Timuçin Esen'in bilinmeyen hayat hikayesiyle ilgili detaylı bilgiler verdiler. 

 

Onu öyle magazin programlarında göremezsiniz. Hatta gördüğünüz program olsa olsa anca bu olur, magazincilerin onu çekmesini istememesi ama polisin gelip yaka paça onu karakola götürmesi meselesi ama yaptığı her işte hazırda bekleyen hayranları vardır. O ne kadar sessiz kalsa da, arada bir oyunculuğa ara verip başka şeylere yönelse de başladığı her yeni işte o hayranları tarafından kucaklanır.

 

Kendini röportaj vermeye layık görmez o yüzden hayatı hakkında da çok az şey bilirsiniz. O yüzden biz de dedik ki her yere bakalım, araştıralım ve Hekimoğlu dizisi ile ekrana dönen Timuçin Esen’in hayatını sizlere anlatalım. Amerika’da çocuk bakıcılığı yapmasından, Müslüm filmine kadar…Her şeyiyle Timuçin Esen.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.