Timur Acar'dan Fenerbahçe Karagümrük Maçı Sonrası Dikkat Çeken Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Timur Acar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe Karagümrük maçının 5-4'lük skor ile bitmesinin ardından yaptığı yorum ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Timur Acar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe Karagümrük maçının 5-4'lük skor ile bitmesinin ardından yaptığı yorum ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Timur Acar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe Karagümrük maçının 5-4'lük skor ile bitmesinin ardından yaptığı yorum ile sosyal medyada gündem oldu.  

 

Fener bu maçı sonuna kadar izlettirir!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 5-4'lük skor ile Fenerbahçe'nin galibiyeti ile biten Fenerbahçe Karagümrük maçı sonrası "Pusuda bekleyenler huzur içinde uyuyabilirler. Fener bu maçı sonuna kadar izlettirir… haydi iyi haftalar…  jesus korusun sizi…" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu sosyal medyada gündem oldu. 

 

timur acar dan dikkat ceken fenerbahce karagumruk maci yorumu