Tolga Akış'tan Çağla Şıkel İle Aşk İddialarına Açıklama! Teşekkür Ederim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve geçtiğimiz haftalarda Zeynep Bastık ile boşanmasıyla gündemde olan Tolga Akış önceki gün objektiflere yansırken Çağla Şıkel ile hakkında çıkan aşk iddialarına yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve geçtiğimiz haftalarda Zeynep Bastık ile boşanmasıyla gündemde olan Tolga Akış önceki gün objektiflere yansırken Çağla Şıkel ile hakkında çıkan aşk iddialarına yanıt verdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve geçtiğimiz haftalarda Zeynep Bastık ile boşanmasıyla gündemde olan Tolga Akış önceki gün objektiflere yansırken Çağla Şıkel ile hakkında çıkan aşk iddialarına yanıt verdi. 

 

İki ay önce Zeynep Bastık'tan boşanan Tolga Akış'ın ayrılık sonrası adı Çağla Şıkel ile anılmıştı. Geçtiğimiz günlerde Şıkel ile eski eşi Emre Altuğ'un boşandıktan sonra başkaları ile görüntü vermemek için sözleşme imzaladığı iddia edilmişti. Akış, gazetecilerin konuyla ilgili sorularına "Teşekkür ederim" demekle yetindi. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Şarkıcı Zeynep Bastık'ın eski eşi Tolga Akış, önceki akşam katıldığı bir partiden çıkarken objektiflere yansıdı. Bastık'tan ayrıldıktan sonra Akış'ın adı manken Çağla Şıkel ile anılmıştı. Geçtiğimiz günlerde ünlü mankenin, eski eşi Emre Altuğ ile boşandıktan sonra başkalarıyla görüntü vermemek için sözleşme imzaladığı ileri sürülmüştü.  Tolga Akış, basın mensuplarının konuyla ilgili sorularına "Teşekkür ederim" demekle yetindi. 

 

NELER OLMUŞTU?

 

Çağla Şıkel'in, Emre Altuğ ile 2008 yılında başlayan evliliği 2015'te anlaşmalı olarak sona ermişti. Geçtiğimiz haftalarda İzzet Antebi'nin eski eşi tarafından iş insanıyla mesajları ifşa olan Şıkel hakkında yeni bir iddia ortaya atılmıştı.

 

'AŞK' İDDİASI

 

Çağla Şıkel'in Edis'in kulisinde, Zeynep Bastık ile evliliğini sonlandıran Tolga Akış'la dans ettikleri ileri sürülmüştü. 'Aşk' dedikodularının ardından Akış ve Şıkel, konuyla alakalı sessizliklerini bozmuştu. Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Tolga Akış, "Videoda bana benzettiğiniz kişi Tayfun. Ben orada yokum. Ben o sıra hangover olmuşum, odada yatıyorum... Orası da Edis'in kulisi değil. Alaçatı'da Gizem ve Tayfun'a ait tatlı bir mekan..." açıklamasını yapmıştı. Şıkel ise arkadaş grubuyla birlikte verdiği bu pozu, "Edis'in kulisi!" notuyla paylaşarak, çıkan dedikoduları ti'ye almıştı.