Tolga Çevik Acayip Yerlere Geldik Ama Umudum Var Dedi!

Tolga Çevik gündeme dair neler söyledi? Bloomberg HT'de yaptığı Bire Bir isimli programla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci Fatih Altaylı'nın geçtiğimiz akşamki konuğu Tolga Çevik'ti. Çevik gündeme dair konuşurken önemli açıklamalar yaptı. Peki Tolga Çevik gündeme dair neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Tolga Çevik gündeme dair neler söyledi? Bloomberg HT'de yaptığı Bire Bir isimli programla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci Fatih Altaylı'nın geçtiğimiz akşamki konuğu Tolga Çevik'ti. Çevik gündeme dair konuşurken önemli açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü gazeteci Fatih Altaylı'nın geçtiğimiz akşamki konuğu Tolga Çevik'ti. Çevik gündeme dair konuşurken önemli açıklamalar yaptı. Peki Tolga Çevik gündeme dair neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

tolga cevik ten fatih altayli ya onemli aciklamalar

 

Tolga Çevik gündeme dair neler söyledi?

 

Fatih Altaylı ile Bire Bir', renkli konuklar ve keyifli sohbetlerle Bloomberg HT'de ekran yolculuğuna devam ediyor. Altaylı'nın, dün akşamki konuklarından biri de Tolga Çevik oldu. Yaklaşık 3 yıl önce gösterisine eşofmanla gelen bir seyirciyi sahneden indiren ünlü oyuncu, yaşananlarla ilgili konuştu. Çevik, "Ses Tiyatrosu'nda smokin ile sizi karşılıyorum. 'Biri sahneye gelebilir mi?' diyorum. Sen eşofmanla çıkıyorsun. Bana 'Sahneye gelirim diyorsan', sahneye uygun gel. Hiçbirimize saygın yoksa 1885'te yılında yapılan Ses Tiyatrosu'na saygılı olmalısın." dedi. Eski ahlaki değerleri ve kıymetleri özlediğini açıklayan sanatçı, "Acayip bir yerlere geldik ama gelecek için çok ciddi bir umudum var." ifadelerini kullandı.