Tolga Çevik En BeÄŸendiÄŸi Komedyeni Açıkladı! 'Harika Bir Çocuk!'

Ünlü komedyen Tolga Çevik, yıllarca ekranlarda yaptığı Komedi Dükkanı, Arkadaşım HoÅŸgeldin ve Tolgshow gibi birbirinden baÅŸarılı programlarla adından söz ettirmiÅŸti. Cem Yılmaz'ın kardeÅŸi Özge Yılmaz'la evli olan Çevik katıldığı bir programda yeni komedyenler arasında en beÄŸendiÄŸi kiÅŸiyi açıkladı. Herkes o ismin Cem Yılmaz olduÄŸunu düÅŸünürken Çevik farklı bir isim söyledi.

 

Yaptığı birçok program ve filmler ile yıldızı parlayan ünlü komedyen Tolga Çevik sık sık gündeme gelmeyi baÅŸarıyor. Çevik'in yıllarca ekranlarda yaptığı Komedi Dükkanı, Arkadaşım HoÅŸgeldin ve Tolgshow gibi birbirinden baÅŸarılı programlar bulunuyor. Çevik, bu kez Ä°brahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Çevik programda, yeni komedyenler arasında en beÄŸendiÄŸi ismi açıkladı. Ünlü isim komedyenler arasında en beÄŸendiÄŸi ismin Giray Altınok olduÄŸunu söyledi.

 

tolga cevik en sevdigi komedyeni acikladi

 

Altınok'a övgü dolu sözler sarf eden Çevik "Giray'ı çok seviyorum, çok efsane bir çocuk. Çok beyefendi bir insan, çok yaratıcı, çok da komik. Bayılıyorum ona" ifadelerini kullandı. Altınok ise Çevik'in sözlerini X hesabından paylaÅŸtı. Ünlü komedyen paylaşımına ise ÅŸu notu düÅŸtü:

 

"Gurur somut haliyle böyle bir ÅŸey arkadaÅŸlar. AÄŸzınız açık izlediÄŸiniz insanların sizin için böyle bir cümle kurması. Ne mutlu bana!"



Etiketler: