Tolga Çevik'in Sözleri Gündeme Damga Vurdu!

Youtube'da yayınladığı ilginç söyleşilerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Caner Özyurtlu, yayınladığı videosunda bu kez ünlü komedyen Tolga Çevik'i konuk etti. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç söyleşilerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Caner Özyurtlu, yayınladığı videosunda bu kez ünlü komedyen Tolga Çevik'i konuk etti. Son dönemde yaptığı "Loş Sohbet" programında ağırladığı Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili gibi oyuncularla gerçekleştirdiği keyifli söyleşilerle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Caner Özyurtlu, yayınladığı videosunda bu kez ünlü komedyen Tolga Çevik'i konuk etti. 

 

Yayınladığı videosunda ünlü komedyen Tolga Çevik ile keyifli bir söyleşi gerçekleştiren ünlü oyuncu Caner Özyurtlu, bu içeriği ile sosyal medyada yoğun ilgi görürken, programda Tolga Çevik'in Tiyatroya eşofmanla gelen bir genci sahneden kovduğunu anlattığı bölüm Twitter'da yoğun tepkilere neden oldu. Komedi Dükkanı başlayacak mı? Robin Williams öğrencisi olmak gibi konularda da açıklamalar yapan Tolga Çevik'in damga vurduğu programın detaylarını aşağıdan takip edebilirsiniz. 

 

İşte Caner Özyurtlu'nun yapımcılığını üstlendiği ünlü komedyen Tolga Çevik'in gündeme damga vuran sözlerini içeren programın detayları;