Tolga Çevik Kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır

Adını ilk olarak Komedi Dükkanı adında ki tv programı olan komedi programında tanıdık ,o yönetmeni ile didişmesi ve espiriler sevilen komedyen Tolga Çevik Kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

 

 

Adını ilk olarak Komedi Dükkanı adında ki tv programı olan komedi programında tanıdık ,o yönetmeni ile didişmesi ve espiriler sevilen komedyen Tolga Çevik Kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

 

Tolga Çevik Kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

Tolga Çevik Kimdir? Tolga Çevik 12 Mayıs 1974 İstanbulda doğmuştur. Bahariye İlk okulunu bitirmesinin ardından Özel Doğuş Lisesinde ortaokulu ve liseyi bitirmiştir. Lisede okuduğu yıllarda tiyatro çalışmalarında bulunmuş ve liseler arası yarışmalarda en iyi oyuncu ödülleri almıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet konservatuvarı sınavını kazanması üzerine yeditepe oyuncuları adlı tiyatroya katılmıştır. 1996 yılında Central Missouri Üniversitesinin tiyatro ana sanat dalı oyunculuk bölümünden mevzun olmuş ve eğitimi sirasında ona eğtim veren kişi Amerikalı aktör Robin Williams 'tan eğitim almıştır. Amerika 'daki eğitimi tamamlandıktan sonra  Hadi Çaman tiyatrosu 'nda yer almaya başladı. Tolga Çevik genelde BKM 'nin yaptığı yapımlarda yer almıştır. 

Çevik 'in kariyerinin yükselmeye başladığı filim Organize işler filmidir. Komedi Dükkanı komedi programından önce Avrupa Yakası dizisında yer almıştır. Avrupa Yakası dizisinden sonra ise Komedi Dükkanı TV programına ağırlık vermeye başlamıştır.  Komedi Dükkanı komedi programından sonra ise 2014-2015 yılları arasında Arkadaşım Hoşgeldin programı ile devem etmiştir. 2017-2018 yıllarında ise Tolgshow programında yer almıştır.

2021 ylında ise Exxen 'de yayınlanan Tolgshow Filtresiz programında yer almıştır. Şimdilerde ise Tolga Çevik yendi resmi youtube hesapından "Tolgshow World Tour 2022" adında  bir video yayınladı ve video 'nun içersinde dünya turnesine çıktığını duyurdu.



Etiketler: