Tolga Çevik'ten Samimi Açıklamalar! Mutlu Aile Yaşamını Anlattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Tolga Çevik mutlu aile yaşantısını anlattı. 

 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Meslektaşı Cem Yılmaz'ın kardeşi Özge Yılmaz ile 2004 yılında dünyaevine giren, Tuna adında bir kızı ve Tan adında bir oğlu olan Tolga Çevik, katıldığı programda aile yaşamına dikkat çekti. 'Nazif' karakterini canlandırdığı 2001 yapımı 'Vizontele' ile tanınan, bir diğer Yılmaz Erdoğan filmi 'Organize İşler' ile kariyerinde yükselişe geçen, daha sonra 'Komedi Tükkanı', 'Arkadaşım Hoşgeldin' ve 'TOLGSHOW' adlı kendi komedi programlarını yapan Tolga Çevik, mutlu aile yaşamını anlattı.

 

Çocuklarının 17 ve 18 yaşına geldiklerini belirten oyuncu, "Biz 'Akşam yemeğini beraber yiyelim' nesliyiz. Bunu biz korumasak çocuklarımız koruyor. Çok güzel bir şey, insan yalnız olmadığını hissediyor. Ben en çok evde ünlüyüm, 'eyvah babam geliyor' diyorlar" ifadelerini kullandı. Eşi Özge Yılmaz ile tanıştığı gün evlenmeye karar verdiklerini açıklayan Tolga Çevik, "O gün 10 dakika içinde... Eşimle tanıştığımız gün evlenmeye karar verdik. 'Biz senimle evleneceğiz, biliyorsun değil mi?' dedim. Biliyorum dedi. Söz, nişan falan... O çok gençti tanıştığımızda, üç yıl sonra da evlendik. Çoğu kişi de inanmıyor, bizim Rıza Sönmez şahittir, inanmayan ona sorabilir" şeklinde konuştu.



Etiketler: