Tolga Güleç Uzun Zaman Sonra Masumiyet Ä°le Setlere DönüÅŸ Yaptı!

Daha önce Hatırla Sevgili, Poyraz Karayel, Fazilet Hanım ve Kızları gibi dizilerde canlandırdığı karakterle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Tolga Güleç, uzun bir aradan sonra baÅŸrollerinde Mehmet AslantuÄŸ, Deniz Çakır, ve Hülya AvÅŸar’ın canlandırdığı Masumiyet dizisindeki Timur Yüksel karakteri ile setlere geri dönüÅŸ yaptı.

 

FOX TV’de yayınlanan Masumiyet dizindeki Timur Yüksel karakteriyle ilk bölümden itibaren geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Tolga Güleç’in uzun bir aradan sonra sergilediÄŸi oyunculuk performansı hayranlarından yoÄŸun ilgi görürken, sosyal medyada takipçileri yaptıkları yorumlarla Güleç’in performansına övgüler dizdiler.   

 

 

Tolga Güleç Kimdir?

 

 

Tolga Güleç 1981 Ä°skenderun doÄŸumludur. Çukurova Üniversitesi Ä°ÅŸletme mezunudur. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünde oyunculuk eÄŸitimi almıştır. Birçok dizi filmde rol alan oyuncu son olarak Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır. Tolga Güleç instagram hesabı instagram.com/tolgagulec

 

Tolga Güleç Rol Aldığı Dizi Filmler;
2008- Hatırla Sevgili
2010- Öyle Bir Geçer Zamanki,
2016- Poyraz Karayel,
2017- Fazilet Hanım ve Kızları,
2019- Leke,
2019- Kızım Gibi Kokuyorsun,
2020- Kırmızı Oda