Tolga Güleç Ve Yasemin Kay Allen Ayrıldılar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Tolga Güleç ile oyuncu sevgilisi Yasemin Kay Allen'in ayrıldıkları öğrenildi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Tolga Güleç ile oyuncu sevgilisi Yasemin Kay Allen'in ayrıldıkları öğrenildi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Tolga Güleç ile oyuncu sevgilisi Yasemin Kay Allen'in ayrıldıkları öğrenildi. 

 

Ayrıldılar!

 

Snobmagazin'in haberine göre; Geçtiğimiz aylarda Erkek Severse dizisinde birlikte rol aldığı Tolga Güleç ile aşkını ilan eden Yasemin Kay Allen'ın mutluluğu kısa sürdü. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, fikir ayrılıkları nedeniyle yollarını ayırarak sosyal medyada birbirini takipten çıkardı. Oyuncu Suna Yıldızoğlu ve İngiliz Dudley Allen çiftinin kızları Yasemin Kay Allen, Erkek Severse setinde tanıştığı Tolga Güleç ile aşk yaşamaya başladı. Geçtiğimiz aylarda bir mekandan çıkarken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, özel hayatıyla ilgili "İlişkimiz çok yeni başladı, çok mutluyuz. nazar değmesini istemem" dedi. Tolga Güleç ile olan ilişkisini ilan eden Yasemin Kay Allen, aradığı mutluluğu bulamadı. Yasemin Allen ve Tolga Güleç'in ayrıldığı ortaya çıktı. Sosyal medyada da birbirlerini takipten çıkaran ünlü oyuncuların fikir ayrılığı yaşadıkları için ayrıldıkları öğrenildi.