Tolga Karel Babasını Kaybetti!

Rol aldığı Yaprak Dökümü dizisiyle şöhrete ulaşan sonrasında Amerika'ya yerleşen ünlü oyuncu Tolga Karel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda babasını kaybettiğini açıkladı. 

 

Rol aldığı Yaprak Dökümü dizisiyle şöhrete ulaşan sonrasında Amerika'ya yerleşen ünlü oyuncu Tolga Karel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda babasını kaybettiğini açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Tolga Karel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda babasını kaybettiğini açıkladı.

 

Babasını kaybetti!

 

Tolga Karel,sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 78 yaşındaki babası Tufan Karel'in öldüğünü duyurdu.Babasının vefatının ardından Instagram hesabından paylaşım yapan Karel: "Bu Dünyadan Adam gibi bir adam geçti .Rabbim sana şükürler olsun. Onu benim babam olarak dünyaya getirdiğin için, Unutma oğlum bir adamın en büyük hazinesi itibarıdır. Onu kaybedersen her şeyini kaybedersin. Koca yürekli babam. Işıklar içinde Uyu. Ama ben gelmeden ölme demiştim sana. Hani beni beklicektin babaa.." diyerek üzüntüsünü dile getirdi. 

 

tolga karel babasini kaybetti