Tolga Karel Babasının Mezarlığını Paylaştı! Sana Yetişemedim Baba!

Rol aldığı Yaprak Dökümü dizisiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve ismini tüm Türkiye'ye duyuran, ardından Amerika'ya yerleşen ünlü oyuncu Tolga Karel Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda dün kaybettiği babasının mezarlığını paylaşırken, babasıyla ilgili duygusal sözler kaleme aldı. 

 

Rol aldığı Yaprak Dökümü dizisiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve ismini tüm Türkiye'ye duyuran, ardından Amerika'ya yerleşen ünlü oyuncu Tolga Karel Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda dün kaybettiği babasının mezarlığını paylaşırken, babasıyla ilgili duygusal sözler kaleme aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Tolga Karel Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda dün kaybettiği babasının mezarlığını paylaşırken, babasıyla ilgili duygusal sözler kaleme aldı.

 

tolga karel babasinin mezarligini paylasti 1

 

Üzülmeyelim diye bize birşey söylememiş!

 

Amerika'da yaşayan Tolga Karel babasının ölüm haberini alınca yıkıldı. Tolga Karel cenazeye gidemezken görüşmediği eski eşi ve oğlu oradaydı. Tolga Karel babasının gömüldüğü anları paylaşarak "Sana yetişemedim" dedi. Tolga Karel babasının ölüm haberini sosyal medyadan duyurdu. Babasını son kez göremeyen Tolga Karel cenazeye de gelemedi ancak cenazede Tolga Karel’in görüşmediği oğlu Cihangir ve eski eşi manken Günay Musayeva vardı. Türkiye'yi terk edip Amerika'ya giden Tolga Karel babasının gömüldüğü anları sosyal medyadan paylaştı. Acısını takipçileriyle paylaşan Karel "Elveda baba. Sana yetişemedim ama ben ölene kadar sen de benimle yaşayacaksın" yazdı. Tolga Karel daha sonraki paylaşımında ise babasıyla ilgili "5 sene kanser her yerini sarmış biz üzülmeyelim diye bize hiçbir şey söylememiş öleceğini bile bile" açıklamasını yaptı.

 

tolga karel babasinin mezarligini paylasti 2