Tolga Sarıtaş Ve Zeynep Mayruk Çeşme Tatilinde Objektiflere Yakalandı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş önceki gün sevgilisi Zeynep Mayruk ile Çeşme tatilinde görüntülendi.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş önceki gün sevgilisi Zeynep Mayruk ile Çeşme tatilinde görüntülendi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş önceki gün sevgilisi Zeynep Mayruk ile Çeşme tatilinde görüntülendi. 

 

Denizde görüntülendiler!

 

Oyuncu Tolga Sarıtaş, sevgilisi Zeynep Mayruk ile soluğu Çeşme'de aldı. Önceki gün sıcaktan bunalıp kendilerini serin sulara bırakan çift, denizde sohbet ederken objektiflere yansıdı. Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Tolga Sarıtaş, yaklaşık iki 2,5 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Zeynep Mayruk ile Çeşme'de görüntülendi. Dün akşama doğru arkadaşlarıyla birlikte bir plaja giden çift, kendilerini hemen serin sulara bıraktı. Ünlü oyuncu, deniz içinde sevgilisiyle uzun soluklu sohbet etti. Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk'a daha sonra arkadaşları eşlik etti. İlerleyen saatlerde ünlü oyuncu, kurulanmak için şezlonguna dönerken Mayruk, arkadaşlarıyla bir süre daha denizde kaldı. Zeynep Mayruk, sevgilisinin ardından yüzmeden Tolga Sarıtaş'ın yanına geçti.