Tolgahan Sayışman Gözyaşlarını Tutamadı! İşte O An!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman önceki gün BLU TV'de yayınlanan 40 programına katılırken, sorulan bir soru karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman önceki gün BLU TV'de yayınlanan 40 programına katılırken, sorulan bir soru karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman önceki gün BLU TV'de yayınlanan 40 programına katılırken, sorulan bir soru karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.  

 

Almeda Abazi ile beş senedir mutlu bir evlilik süren oyuncu Tolgahan Sayışman BluTV'de yayınlanan bir programa katıldı. Tolgahan Sayışman, programda babasıyla ilgili kendisine yöneltilen bir soru sonrası gözyaşlarını tutamadı. Katıldığı programda kendisine yöneltilen soruları tüm içtenliğiyle yanıtlayan Tolgahan Sayışman, babasının adını duyunca duygusal anlar yaşadı. Meslektaşı Almeda Abazi ile evli olan iki çocuk babası Sayışman, program sunucusunun ‘Tolgahan Sayışman babasından neler gördü' sorusuyla zor anlar yaşadı. Gözyaşlarına boğulan oyuncu, "Böyle bir soruya böyle bir tepki vereceğimi bilmiyordum. Böyle bir adam değilim. Babam deyince aklıma Efehan geliyor, babama yaptığım yanlışlar gözümün önüne geliyor. Ondan böyle etkilendim. Duygulanmamın nedeni sadece babam da değil, çok fazla olay… Erkek evladınız olunca anlayabileceksiniz bazı şeyleri" dedi. 

 

İşte o an;

 

tolgahan sayisman gozyaslarina hakim olamadi