Tom Brady'den Boşanan Gisele Bünchen Gözyaşlarına Engel Olamadı!

Son dönemde özel hayatıyla ve yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen ünlü model Gisele Bünchen Tom Brady'den boşandıktan sonra gözyaşlarına engel olamadı. 

 

Son dönemde özel hayatıyla ve yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen ünlü model Gisele Bünchen Tom Brady'den boşandıktan sonra gözyaşlarına engel olamadı. 

 

Akşam'da yer alan habere göre; Ünlü model Gisele Bündchen ile Tom Brady boşanma haberleri ile uzunca bir süre konuşuldu. Bir programa konuk olan Gisele Bündchen, Tom Brady ile boşanması sorulunca gözyaşlarına hakim olamadı. 2009 yılında dünyaevine giren Gisele Bündchen ile Tom Brady, 2022 yılının ekim ayında boşanma kararı aldı. "IMPACT x Nightline: Gisele Bündchen: Dağa Tırmanış" için konuşan programda boşanmanın etkilerini henüz üzerinden atamadığını gösterdi. Robin Roberts ile yaptığı röportaj sırasında, sunucu, ona ayrılıkla ilgili soru sorduğunda, ünlü model, boşanmasını 'bir rüyanın ölümüne' benzettiğini belirterek üzüntüsünü gösterdi. Roberts'ın "Nasılsın?" sorusu sonrasında ağlamaya başlayan Bündchen yüzünü kameranın aksi yönüne çevirerek; "Üzgünüm arkadaşlar. Bilmiyorum. Biraz izin verebilir misiniz?" ricasında bulundu. Giseye Bündchen, yakın zamanda jitsu eğitmeni erkek arkadaşı Joaquim Valente ile görülmüştü. Bündchen'e "Kalbinizi birine tekrar açabilir misiniz?" sorusu üzerine başlangıçta yanıt vermekte tereddüt etti ve gülümsedi. Ünlü model sonrasında; "Kalbimin şu anda olduğu yer, şu anda bulunduğum yerdir. Kendi gerçeğimi yaşıyorum ve bunun için özür dilemiyorum" dedi.