Toprak İle Fidan Asya Ertürk Burcu Kirman Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Toprak İle Fidan Asya Ertürk Burcu Kirman kimdir? Star TV'de yayınlanan Toprak ile Fidan dizisinde canlandırdığı Asya Ertürk karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan oyuncu Burcu Kirman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Burcu Kirman kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Toprak İle Fidan Asya Ertürk Burcu Kirman kimdir? Star TV'de yayınlanan Toprak ile Fidan dizisinde canlandırdığı Asya Ertürk karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan oyuncu Burcu Kirman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Burcu Kirman kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

toprak ile fidan asya erturk burcu kirman kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Toprak İle Fidan Asya Ertürk Burcu Kirman kimdir?

 

Burcu Kirman kimdir? Burcu Kirman 1999 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüzde 23 yaşındadır. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Eğitimini İstanbul Marmara Üniversitesi Psikiyatri Hemşireliği bölümünde tamamlamıştır. Daha önce Alef, Baraj, Bay Yanlış gibi yapımlarda rol almıştır. Instagram'da kirmanburcu ismiyle paylaşımlarına devam eden Burcu Kirman'ın bu mecrada 5869 takipçisi bulunmaktadır. Kariyerine Unittalent menajerlik şirketine bağlı olarak devam etmektedir. Psikoloji alanında master yapmaktadır.