Toprak İle Fidan Aydan Yağız Hilal Tüfek Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Toprak İle Fidan Aydan Yağız Hilal Tüfek kimdir? Star TV'de yayınlanan Toprak ile Fidan dizisinde canlandırdığı Aydan Yağız karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan oyuncu Hilal Tüfek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Hilal Tüfek kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Toprak İle Fidan Aydan Yağız Hilal Tüfek kimdir? Star TV'de yayınlanan Toprak ile Fidan dizisinde canlandırdığı Aydan Yağız karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan oyuncu Hilal Tüfek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Hilal Tüfek kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

toprak ile fidan aydan yagiz hilal tufek kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Toprak İle Fidan Aydan Yağız Hilal Tüfek kimdir? 

 

Hilal Tüfek kimdir? Hilal Tüfek 2002 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüzde 20 yaşında olan oyuncu Hilal Tüfek yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Eğitimine İstanbul Üniversitesi’nde devam etmektedir. Kariyerine Umut Sakallı menajerliğinde devam etmektedir. Burcu Başaktır. Instagram’da hilaltufek_ ismiyle paylaşımlarına devam eden Hilal Tüfek’in bu mecrada 1789 takipçisi bulunmaktadır. Daha önce Toprak ile Fidan dizisinde rol almıştır.