Toygar Işıklı'dan Altın Kelebek Ödülleri İle İlgili Şok Yorum! Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve birçok diziye yaptığı müziklerle gündemde olan ünlü şarkıcı Toygar Işıklı, Twitter'da bir takipçisinin Altın Kelebek ödülleri ile ilgili yaptığı yoruma cevap verirken kullandığı ifadelerle gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve birçok diziye yaptığı müziklerle gündemde olan ünlü şarkıcı Toygar Işıklı, Twitter'da bir takipçisinin Altın Kelebek ödülleri ile ilgili yaptığı yoruma cevap verirken kullandığı ifadelerle gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Toygar Işıklı, Twitter'da bir takipçisinin Altın Kelebek ödülleri ile ilgili yaptığı yoruma cevap verirken kullandığı ifadelerle gündem oldu.  

 

Twitter sayfasından bir takipçisinin "En iyi dizi müziği ödülü bu sene neden yok?" ifadelerini kullanan takipçisine yanıt veren ünlü şarkıcı ve müzisyen Işıklı "Onun yerine; En tatlı gülümseyen oyuncu, en pıtırcık youtuber ödülü falan konmuş olabilir. En İyi Dizi Müziği ödülü çok gereksiz zaten" ifadelerini kullandı. Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşım ile Işıklı sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

toygar isikli dan olay altin kelebek yorumu