Tozluyaka Ferdi Egemen Almacı Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Tozluyaka Ferdi Egemen Almacı kimdir? NTC yapım imzasıyla ilk bölümü 27 Haziran 2022 tarihinde FOX TV'de yayınlanan Tozluyaka dizisinde Ferdi karakterine hayat veren ünlü oyuncu Egemen Almacı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Egemen Almacı kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Tozluyaka Ferdi Egemen Almacı kimdir? NTC yapım imzasıyla ilk bölümü 27 Haziran 2022 tarihinde FOX TV'de yayınlanan Tozluyaka dizisinde Ferdi karakterine hayat veren ünlü oyuncu Egemen Almacı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Egemen Almacı kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

tozluyaka ferdi egemen almaci kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Tozluyaka Ferdi Egemen Almacı kimdir? 

 

Egemen Almacı kimdir? Tam adı  Egemen Mustafa Almacı olan ünlü oyuncu Egemen Almacı 2004 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Yaşamını İstanbul'da sürdüren ünlü oyuncu Egemen Almacı, eğitimini gördüğü Behiye Selim Pars Ortaokulu'nun aynı zamanda basketbol takımında yer almış ve bir ilçe şampiyonluğu yaşamıştır. Daha önce Enes Batur, Hadi Be Oğlum, Keşfedilmemiş Çocuklar, Pota, Elbet Bir Gün gibi yapımlarda rol almıştır. Kariyerine Mavrik Ajans çatısı altında devam etmektedir. Instagram'da egemenalmaci ismiyle paylaşımlarına devam eden ünlü oyuncu Egemen Almacı'nın bu mecrada 3832 takipçisi bulunmaktadır.