Trafik Kazasında Kaybettiği Arkadaşının Anısına Film Yaptı!

15 Ağustos 2022 tarihinde ailesiyle Çanakkale’ye giderken yolda trafik kazası geçirerek yaşamını yitiren Ayça Bektaş’ın anısına film yazan ve yöneten Özgür Sönmez film ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

15 Ağustos 2022 tarihinde ailesiyle Çanakkale’ye giderken yolda trafik kazası geçirerek yaşamını yitiren Ayça Bektaş’ın anısına film yazan ve yöneten Özgür Sönmez film ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 15 Ağustos 2022 tarihinde ailesiyle Çanakkale’ye giderken yolda trafik kazası geçirerek yaşamını yitiren Ayça Bektaş’ın anısına film yazan ve yöneten Özgür Sönmez film ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

trafik kazasinda kaybettigi ayca bektas in anisina film yapti

 

Trafik kazasında kaybettiği arkadaşının ismini film ile ölümsüzleştirmek istedi!

 

Özgür Sönmez yaptığı açıklamada “15 Ağustos 2022 tarihinde ailesiyle Çanakkale’ye giderken trafik kazası geçirdi Ayça. Aslen Yozgatlıydı ve Ankara’da yaşıyordu. 2000 yılında dünyaya gelmişti. Kazadan sonra dört gün yoğun bakımda kaldı sonra böbrekleri ulusal yollarla, karaciğeri de Ayşe Duran’a verildi. Biz Ayça ile 2016 yılında tanışmıştık.

 

trafik kazasinda kaybettigi ayca bektas in anisina film yapti

 

Yüreği çok büyük bir arkadaşımdı. Böyle bir arkadaşımın unutulmaması için 2016 yılındaki tanışma hikayemizi senaryolaştırıp ailesinden ve valilikten izin çıktıktan sonra da filmi çekmek için çalışmalara başladım.” ifadelerini kullandı.

 

trafik kazasinda kaybettigi ayca bektas in anisina film yapti