Trailofus Patara Antik Kenti'nde!

Ünlü seyahat bloggerları Burçin ve Erdi ya da bilinen isimleriyle Trailofus Patara Antik Kenti'ni ziyaret etti. 

Instagram'dan paylaştıkları fotoğrafın altına "Gezdiğimiz sayısız antik kentin ve yaklaşan doğum günlerimizin de etkisiyle zaman üzerine çok sohbet eder olduk. İnsan biraz daha geniş bir pencereden bakınca gündelik sorunların ne kadar küçük kaldığını düşünmeden edemiyor. Geçmişteki metroyu kaçırdık diye surat salladığımız, mail penceresini yanlışlıkla kapatıp sildik diye oflayıp pufladığımız, trafik yüzünden sinirimizi birbirimizden çıkardığımız günlerdeki versiyonlarımıza buradan selam olsun!" diye yazan ikili huzurlu anlarının tadını çıkardı. Biz de sizin için bu huzur dolu yeri kısaca araştırdık. 

Patara Antik Kenti nerededir? 

Antalya'nın Fethiye Kalkan arasında kalan Ovagelememiş köyü içerisinde yer alan Patara Antik Kenti, Antalya'nın en güzel yerlerinin başında yer almaktadır. 

Patara Antik Kentinde neler yapılır? 

Dünyanın en eski deniz fenerinin yer aldığı antik kent, Carretta Carretta olarak bilinen deniz kaplumbağalarının da yumurtalarını bıraktıkları yer olarak bilinir. Patara Antik kentine rota düşünüyorsanız başlıca gezilebilecek yerler Patara Harabeleri, Patara Plajı, Patara Anfi Tiyatrosu, Zafer Takı, Hadrian'ın Tahıl Ambarı, başlıca gezilebilecek yerler arasında yer almaktadır. 

Not: Fotoğraf Burçin ve Erdi (Trailofus)'ın Instagram sayfasından alınmıştır.