TransAnatolia Yaza Merhaba Buluşması Gerçekleşti!

TransAnatolia 2023 öncesinde yarışmacılar İstanbul'da buluştu. Etkinlikte, TransAnatolia yarışçılarına yol notu okuma, Stella kullanımı gibi workshop'lar düzenlenirken, eğlenceli aktiviteler de yer aldı. 

 

TransAnatolia 2023 öncesinde yarışmacılar İstanbul'da buluştu. Etkinlikte, TransAnatolia yarışçılarına yol notu okuma, Stella kullanımı gibi workshop'lar düzenlenirken, eğlenceli aktiviteler de yer aldı. TransAnatolia 2023 öncesinde yarışmacılar İstanbul'da buluştu. Etkinlikte, TransAnatolia yarışçılarına yol notu okuma, Stella kullanımı gibi workshop'lar düzenlenirken, eğlenceli aktiviteler de yer aldı. 

 

transAnatolia yaza merhaba bulusmasi gerceklesti

 

Yaza merhaba buluşması gerçekleşti!

 

Dünyanın en büyük ve zorlu rally raid yarışlarından TransAnatolia, bu yıl 02-09 Eylül tarihlerinde Samsun-İzmir arasında gerçekleşecek. Yarış öncesinde yarışmacılar ve destekçiler İstanbul'da düzenlenen "Yaza Merhaba" etkinliğinde buluştu. Şehir hayatına kısa bir mola vermek ve doğada leziz yemekler eşliğinde sohbet ederek enerji depolanan etkinlikte katılımcılar keyifli bir gün geçirdi.