Tuba Büyüküstün Özlemini Dile Getirdi!

Rol aldığı projelerde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 2016 yılında çekilmiş bikinili bir fotoğrafını paylaşırken, özlemini dile getirdi. 

 

Rol aldığı projelerde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 2016 yılında çekilmiş bikinili bir fotoğrafını paylaşırken, özlemini dile getirdi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 2016 yılında çekilmiş bikinili bir fotoğrafını paylaşırken, özlemini dile getirdi. 

 

Tuba Büyüküstün, 2016 yazına ait bikinili fotoğrafını paylaşıp özlemini dile getirdi; “Bazı insanlarla kendini özgür hissedersin, bazı yerler sana orada bir parçan varmış duygusu verir. Yıl 2016 Pietrasanta , bir dönemin sonu, yeni bir dönemin başındayım. 1 ay gibi yoğun geçen 1 hafta. Daha şehre girerken buradan bir iz istiyorum , dövme yaptıracağım ben bu şehirde duygusu.. Sabah kahvaltıları, bisiklet ile 20 dakika denize inmeler, sakinlik ve özgürlüğün hafifliğine eşlik eden bir dost @mervehasmansalvatori  onun naif kamerasından ben.. Özledim... Gittikçe uzaklaştırıyorlar mesafeleri. Bu özlemle ne yapacağız?

 

İşte o paylaşım;