Tuba Ünsal'ın Hollanda Paylaşımı Gündem Oldu! İnsanların Dertsiz Hallerine Gıpta Ederek Yürüyoruz!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Tuba Ünsal Instagram sayfasından yaptığı Hollanda paylaşımında kullandığı ifadelerle gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Tuba Ünsal Instagram sayfasından yaptığı Hollanda paylaşımında kullandığı ifadelerle gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Tuba Ünsal Instagram sayfasından yaptığı Hollanda paylaşımında kullandığı ifadelerle gündem oldu

 

Haberler sadece 7 dakika sürüyor!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Hollanda'nın Amsterdam kentinde çektirdiği pozu takipçilerinin beğenisine sunan ünlü oyuncu Tuba Ünsal "İnsanların süper rahat hayatlarına ve dertsiz hallerine gıpta ederek sokaklarda yürüyoruz. Öyle ki haberlerin sadece 7 dk sürdüğü bir ülke Hollanda:) Çalışmayana devletin baktığı üretene de bolca teşvik verdiği taşı toprağı altın denilen ülke. Dünya tarihindeki yeri daha da Cool, savaşmadan ticaretle kazanmışlar tüm toprakları. Benim için biraz da Dünyanın en güzel kokusunun çekildiği yer. Az biraz da çocukluğum. Teyzemin kokusu geldi burnuma gelir gelmez. Yıllarca hep onun yanına gelirdim buraya. Avrupa'daki sanırım en güzel şehirler listeme oldukça yüksek bir yerden girdi. Gittiğiniz insanın da önemi büyük tabi" ifadelerini kullanırken paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

tuba unsal in hollanda paylasimi gundem oldu insanlarin dertsiz hallerine gipta ederek sokakta yuruyoruz