Tuba Ünsal'ın Yıllar Sonra Yaptığı İtiraf Gündem Oldu!

Ünlü manken ve oyuncu Tuba Ünsal, katıldığı bir programda yıllar sonra bir itirafta bulundu. Tuba Ünsal 1998 yılında düzenlenen Elite Model Look yarışmasıyla adını duyurmuştu. Ünsal, adını duyurduğu yarışmayla ilgili yıllar sonra çarpıcı itirafta bulundu. 

 

TV100'de yer alan habere göre; Ünlü isim, yarışmadan sonra İstanbul'a gelip oyunculuk kariyerine adım attı. Ünlü isim, sırasıyla 'Kurt Kapanı', 'Kara Melek', 'Mumya Firarda' ve 'Karaoğlan'dan rol alan Ünsal; 'Vizontele Tuuba', 'Bu Kap Seni Unutur mu?', 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' ve 'İçerde' gibi çok izlenen yapımlarda da kamera karşısına geçti.

 

ÇARPICI İTİRAF!

 

Tuba Ünsal, 'Empati' adlı programa konuk olarak dikkat çeken bir açıklama yaptı. Tuba Ünsal şu ifadeleri kullandı: "Bir şey itiraf edeyim mi, 17 yaşında gibi davranıyoruz da ben o güzellik yarışmada 15 yaşındayım. İnsanlar analinizi yaptıkları zaman yılı ortaya çıkıyor da çok küçüğüz yani. Boyum da 175 cm değil ama öyle söylettiriyorlar. Kampta 'Şu kilo diyeceksin' diye tembihliyorlar. İyi bir yarışmaydı ama 1.72'ysen, '1.75'e yuvarlayabilirsin' deniyor." dedi.

 

ÜNLÜ İSİM DAHA ÖNCE DE GÜNDEM OLMUŞTU!

 

Aralık 2022'de Doğu Demirkol'un sunduğu programa katılan ünlü oyuncu, "Yeni modellere bakınca nerede bizim dönemin modelleri' diyor musun?" sorusuna verdiği yanıtla gündem olmuştu. Güzellik yarışması komple kalksın. Böyle saçmalık olabilir mi! Bir kız yürüyor, poposuna, eline başına bak, güzel mi değil mi? Bu kız ne yapar? Alt yapısı ne? 2050’lerde kalmayacak bu.



Etiketler: