Tuba Ünsal Takipçilerinin Sorularını Yanıtladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve manken Tuba Ünsal, Instagram sayfasından takipçilerinin sorularını yanıtladı.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve manken Tuba Ünsal, Instagram sayfasından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu ve manken Tuba Ünsal, Instagram sayfasından takipçilerinin merak ettikleri soruları yanıtladı.

 

Instagram sayfası üzerinden özellikle yüzünde estetik olup olmadığına dair çok sayıda soru alan ünlü manken ve oyuncu estetik yaptırmadığını belirtirken, evlilik ve siyaset üzerinde yöneltilen sorulara da yanıt vermeyi ihmal etmedi.

 

Tekrar evlenmek konusunda kafasının karışık olduğunu söyleyen Ünsal, politik hiçbir şeye karışmıyorsunuz sorusuna ise “Bence yanlış düşünüyorsunuz, fikirlerimi sonuna kadar paylaşıyorum. Mirgün Cabas’la evli olup politika konuşulmayan bir ev olamaz” ifadeleriyle yanıt verdi.

 

İşte Tuba Ünsal'ın o yanıtları;

 

 

 

Not: Fotoğraflar Tuba Ünsal'ın Instagram sayfasından alınmıştır.