Tufan Şimşekcan'dan Uysallar Dizisi Analizi! Düşünceleri Neler?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yazar ve senarist Tufan Şimşekcan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Netflix'in geçtiğimiz gün yayınladığı Uysallar dizisi ile ilgili düşüncelerini dile getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yazar ve senarist Tufan Şimşekcan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Netflix'in geçtiğimiz gün yayınladığı Uysallar dizisi ile ilgili düşüncelerini dile getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü yazar ve senarist Tufan Şimşekcan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Netflix'in geçtiğimiz gün yayınladığı Uysallar dizisi ile ilgili düşüncelerini dile getirdi. 

 

Hakan Günday ve Onur Saylak gene şahane bir iş çıkartmış!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yazar ve senarist Tufan Şimşekcan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Netflix'in geçtiğimiz gün yayınladığı Uysallar dizisi ile ilgili düşüncelerini dile getirdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Uysallar dizisi için "#Uysallar’ı çok sevdim. Hakan Günday ve Onur Saylak gene şahane bir iş çıkartmış. Dizide sembolik, dinsel, mitolojik anlatımlar ve resim sanatından eserlere göndermeler yerleştirmişler. Hepsiyle birlikte inceleme videom hafta sonu yayında olacak" ifadelerini kullanan ünlü senarist sosyal medyada ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

tufan simsekcan dan uysallar dizisi yorumu ne dedi