Tugay İnanoğlu Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Tugay İnanoğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Exxen'de yaptığı programla adından söz ettiren veteriner Tugay İnanoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Tugay İnanoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Tugay İnanoğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Exxen'de yaptığı programla adından söz ettiren veteriner Tugay İnanoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran veteriner Tugay İnanoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Tugay İnanoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

tugay inanoglu kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Tugay İnanoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? 

 

Tugay İnanoğlu kimdir? Tugay İnanoğlu bir veteriner hekimdir. İnanoğlu Eğitim Çiftliği, 2018 yılında İstanbul'da kurulmuştur. Tugay İnanoğlu, 1 Ocak itibariyle Exxen Veteriner Hekim Tugay İnanoğlu ve Dostları programında hayvan eğitimi ve hayvanlarla birlikte yaptığı eğlenceli içerikleriyle yer alacak. Tugay İnanoğlu 12 Mart 1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitim Hayatını Balıkesir Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nde tamamlamış olup 2016 yılında Kemerburgaz'da babası ile beraber bir köpek eğitim çiftliği açmıştır. YouTube'da paylaştığı videoları ile çoğu hayvan severin gönlünde taht kurmuş ve Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen’de 1 Ocak itibarıyla bir programa başlamıştır. Ücretli bir platform olarak yayın hayatına başlayan Exxen'de Tugay İnanoğlu ve Dostları adlı programda sunuculuk görevini üstlenmiştir. Balık burcudur. Menal Çiçek isminde bir kız kardeşi vardır.