Tuğba Ekinci'den Dikkat Çeken Yangın Paylaşımı! Bende Onları Çakmazsam!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, Instagram sayfasından yaptığı yangın açıklamasında yanan arazilere bir çivi çakmaya cürret edeni kendi elleriyle oraya çakacağını söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, Instagram sayfasından yaptığı yangın açıklamasında yanan arazilere bir çivi çakmaya cürret edeni kendi elleriyle oraya çakacağını söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla zaman zaman magazin gündemine damga vuran ünlü ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, Instagram sayfasından yaptığı yangın açıklamasında yanan arazilere bir çivi çakmaya cürret edeni kendi elleriyle oraya çakacağını söyledi.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Bu yanan ormanların yerine bir çivi çakanı bende o arazilere çakmazsam. Bekleyiş başlamıştır. Hadi bakalım buna izin verecekler de dahildir. Boş kalacak var mı kardeşim" ifadelerini kullanan Ekinci'nin bu sözleri sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

tugba ekinci den cok sert yangin paylasimi