Tuğba Ekinci'den Hadise'ye Nişanlı Göndermesi! Neler Söyledi?

Tuğba Ekinci Hadise'nin nişanlısı Mehmet Dinçerler ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, yaptığı açıklamada Hadise'nin nişanlısı Mehmet Dinçerler'i kendi nişanlısı ile kıyasladı. Peki Tuğba Ekinci Hadise'nin nişanlısı Mehmet Dinçerler ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Tuğba Ekinci Hadise'nin nişanlısı Mehmet Dinçerler ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, yaptığı açıklamada Hadise'nin nişanlısı Mehmet Dinçerler'i kendi nişanlısı ile kıyasladı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, yaptığı açıklamada Hadise'nin nişanlısı Mehmet Dinçerler'i kendi nişanlısı ile kıyasladı. Peki Tuğba Ekinci Hadise'nin nişanlısı Mehmet Dinçerler ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

tugba ekinci kendi nisanlisini hadise nin nisanlisi mehmet dincerler ile kiyasladi

 

Benim nişanlım kaslı üstelik borcu da yok! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, yaptığı açıklamada Hadise'nin nişanlısı Mehmet Dinçerler'i kendi nişanlısı ile kıyasladı. Şarkıcı Tuğba Ekinci, Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler'le nişanlısı Berk Fenercioğlu'nu kıyasladı. Geçtiğimiz haftalarda ünlü şarkıcı Hadise'ye evlilik teklifi eden iş insanı Mehmet Dinçerler, şirketinin borçlarından dolayı davalık oldu. Gündemden düşmeyen Dinçerler, önce Hadise'nin takip ettikleri listesinden çıkarıldı sonra da sosyal medya hesabını kapattı. Sivri diliyle tanınan Tuğba Ekinci de Hadise'ye gönderme yapmadan duramadı. Instagram hesabından pilot nişanlısı Berk Fenercioğlu'nun spor yaptığı anları paylaşan Ekinci, "Hadise, kusura bakma, benim nişanlım seninkinden kaslı ve yakışıklı. Babasının parasıyla da hava atmıyor. Borcu da yok. Pilottur kendisi." ifadelerini kullandı.