Tuğba Özay'dan Deprem Bölgesinde Çadır İsyanı! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Tuğba Özay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda deprem bölgesinde yaşanılanları anlatırken, çadır eksikliği konusunda duruma tepki gösterirken sert ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Tuğba Özay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda deprem bölgesinde yaşanılanları anlatırken, çadır eksikliği konusunda duruma tepki gösterirken sert ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Tuğba Özay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda deprem bölgesinde yaşanılanları anlatırken, çadır eksikliği konusunda duruma tepki gösterirken sert ifadeler kullandı. 

 

Kendi vatandaşım için ben çadır dileniyorum

 

Depremin vurduğu Hatay'daki Tuğba Özay televizyon kanalların göstermediklerini gösterdi: "Kendi vatandaşım için ben çadır dileniyorum, erzak dileniyorum. Böyle bir sistem var mı ya! Ekranlara çıkıp şov yapmakla olmaz bu işler.”

 

Tepkilere cevap verdi! 

 

Tuğba Özay çadır isyanı ile ilgili kendisine gösterilen tepkiler için de bir açıklama yaparken "Biz sahadayız .. ! Günlerdir aynı kıyafetle serada , çadırda , arabada yatıyoruz .. Bunların hiçbirinden yüksünmüyorum .. Çünkü halkımız bizlerle kıyaslanmayacak derecede acı ve zorluk içinde .. Ama geçen günkü çadır isyanıma bir kesimden gelen anlamsız tepkilere inanamıyor insan .. Ne kadar ayrılmışız birbirimizden meğer .. Neyse çok mühim değil ! Mühim olan bir kişi , bir aile bile olsa daha fazla nasıl Yardımcı oluruz insanlara ! Biz her sabah devriye geziyoruz mahalle mahalle , köy köy ! Ulaşabildiğimiz kadar insana ulaşmaya çalışıyoruz .. madem ki devlet millet el ele .. İşte biz de bu anlayışla hareket ediyoruz .. Üç gün önce erzak dağıtımı için gittiğimiz Antakya’da ara bir sokakta kalabalık bir aileye denk geldim . Kaç canlarını kaybetmişler bilemezsiniz .. Hatta bir abi eşini enkazdan kendi çıkarmış fakat iki gün sonra eşi soğuktan donarak ölmüş .. Yani bir kesim oradan afkururken biz bir cana daha nasıl faydalı oluruzun peşindeyiz ! Bu insanlar topraklarını ve hatta şu anda enkazlarını bile bırakmak istemiyorlar .. Böylesine milliyetçi ve vatansever insanlar ! Bazılarının sadece masa başlarında anladığı milliyetçilik değil bu !! Açıkçası kendi olanaklarımızla halledemediğimiz konuları ben direkt askeriyeye , jandarmamıza bildiriyorum .. Bu aileyi de gittim Antakya’da yerlerini buldum ve bir komutanımıza ilettim . Sağ olsunlar hemen çadır , soba gibi acil ihtiyaçlar temin edildi . Bunlar gibi çok örnek verebilirim .. Burada olmayan bilemez , anlayamaz bazı şeyleri .. Oradan afkuranlara sesleniyorum ! Gelin siz de elinizi taşın altına koyun .. Ulaşılmayan , gidilmeyen yerlere gidin ! Sesini duyurmaya çalışanlara ses olun ! Gücünüzü gösterin ! Korkmayın ! Bu vatan bizim ! Bu canlar bizim ! Bugün depremi yaşayan insanın yarın sen olmayacağı ne malum ..!" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım; 

 

tugba ozay dan cadir isyani tepkilere cevap verdi

 

İşte Tuğba Özay'ın çadır isyanı için çektiği o video;