Tuğba Özay'dan Müzik Açıklaması! Vokal Yapıp Kandırmıyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Tuğba Özay, önceki gün Pembe Masa programına konuk olurken müzik kariyeri ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Tuğba Özay, önceki gün Pembe Masa programına konuk olurken müzik kariyeri ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Tuğba Özay, önceki gün Pembe Masa programına konuk olurken müzik kariyeri ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Tuğba Özay, önceki gün Pembe Masa programına konuk olurken müzik kariyeri ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Tuğba Özay, Özlem Adakul’un ‘Pembe Masa’ programının konuğu oldu. Model, müzik yaşamında vokal kullanmadığını ve insanları kandırmadığını dile getirerek, “Cinsiyet ayrımı da asla yapmam. Homofobik de değilim” açıklamalarında bulundu. 



Etiketler: