Tuğba Özay'ın Baba Özlemi Yürek Dağladı! Yine Bu Saatlerde Senin İçin Rodrigo'yu Dinliyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü manken Tuğba Özay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Ocak ayında kaybettiği babası İlhan Özay'ın mezarını ziyaret ederken, babasına olan özlemini anlattığı satırlarıyla yürekleri dağladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü manken Tuğba Özay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Ocak ayında kaybettiği babası İlhan Özay'ın mezarını ziyaret ederken, babasına olan özlemini anlattığı satırlarıyla yürekleri dağladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Tuğba Özay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Ocak ayında kaybettiği babası İlhan Özay'ın mezarını ziyaret ederken, babasına olan özlemini anlattığı satırlarıyla yürekleri dağladı.

 

tugba ozay in baba hasreti yurek dagladi yine bu saatlerde senin icin rodrigo yu dinliyorum

 

Yine bu saatlerde senin için Rodrigo'yu dinliyorum!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda babasının mezarı başında annesiyle çekilmiş görselini paylaşan ünlü manken "Canımmm , aşkımmm , biricik birtaneciğimmm , ışığım , babişkom , her şeyimmm .. yine geldi Cuma .. her cuma olduğu gibi yine bu saatlerde senin için Rodrigo’yu dinliyorum .. yine senin için bir sigara yaktım … Yine duamı ettim .. her an aklımda , yüreğimdesin.. hiç gitmedin ki .. Ben bir cuma günü geldim bu dünyaya .. sen ise bir cuma günü gittin başka bir dünyaya .. ta ki yanına gelene dek içimdeki yangın hiç sönmeyecek … Seni çok ama çok özlüyoruz .. Annem ve ben bıraktığın eserlerinle , şiirlerinle her daim anıyoruz seni .. sevenlerin her daim anıyor … Sen yalnız benim babam değil Türkiye’nin Babası oldun .. 4 aydır çokça kardeş edindim sayende .. umuyorum ki bizden sonra da kalanlar seni eserlerinle sonsuza dek yaşatacaklar ..! Kızın Guguk Babama sayıyla" ifadelerini kullanırken paylaşım yoğun destek gördü. 



Etiketler: