Tuğba Yurt Gülşen'in Sahne Kostümüyle İlgili Konuştu! Halen Bunları Konuşmak Üzücü!

Uzun bir aradan kısıtlamaların kalkmasıyla konser veren ünlü şarkıcı Tuğba Yurt, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yurt kendisine Gülşen'in sahne kostümünü soran gazetecilere verdiği cevapla gündem oldu. 

 

Uzun bir aradan kısıtlamaların kalkmasıyla konser veren ünlü şarkıcı Tuğba Yurt, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yurt kendisine Gülşen'in sahne kostümünü soran gazetecilere verdiği cevapla gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Tuğba Yurt, uzun bir aradan sonra verdiği konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Gülşen'in sahne kostümüyle ilgili söyledikleriyle magazin gündeminde kendisine yer buldu. 

 

Sahne öncesi gazetecilerle bir araya gelerek kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Yurt, ''Neredeyse 1.5 yıl aradan sonra ilk konserim diyebilirim. Dinleyiciyle buluşmak için sabırsızlanıyorum.'' dedi. Konser takviminin yoğun olduğunu da belirten Tuğba Yurt, ''Bu konserimle beraber startı vermiş oluyoruz. Yaz boyunca birçok konser vereceğim ama birisinin benim için önemi apayrı. Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde sahne almak her sanatçı için özeldir. Harbiye'de sahne almak için sabırsızlanıyorum.'' dedi.

 

Halen Bunları Konuşuyor Olmamız Çok Üzücü!

 

Son günlerin tartışılan konusu olan Gülşen'in sahne kostümünün hatırlatılması üzerine, '' Yıl olmuş 2021 bizlerin halen bunları konuşuyor olmamız çok üzücü. Herkes kendine yakıştığını inandığını giymeli.'' dedi..

 

tugba yurt tan gulsen in sahne kostumu icin yorum bunlari konusmak uzucu