Tuğçe Demirbilek Kimdir? Nerelidir? Evli Mi? Sevgilisi Var Mı?

Tuğçe Demirbilek kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü İtalyan asıllı şef Danilo Zanna'nın eski eşi Tuğçe Demirbilek ile ilgili bilgiler sosyal medyada kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Tuğçe Demirbilek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Tuğçe Demirbilek kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü İtalyan asıllı şef Danilo Zanna'nın eski eşi Tuğçe Demirbilek ile ilgili bilgiler sosyal medyada kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü İtalyan asıllı şef Danilo Zanna'nın eski eşi Tuğçe Demirbilek ile ilgili bilgiler sosyal medyada kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Tuğçe Demirbilek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

tugce demirbilek kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi

 

Tuğçe Demirbilek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? 

 

Tuğçe Demirbilek kimdir? Tuğçe Demirbilek, 1981 yılında dünyaya geldi. Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek ile 2012 yılında dünya evine girdi. Aslen Giresunlu olan ve yoğa eğitmenliği yaptığı bilinen Tuğçe Demirbilek'in İspanyol eşi Danilo Zanna ile olan evliliğinden bir çocuğu bulunuyor. 20 Mart 1981 yılında Giresun'da dünyaya geldi. Şef aşçı Danila Zanna'nın eşidir. Tuğçe Demirbilek'in mesleği aşçılık olarak biliniyor. Sosyal medyada yoga ve içsel tavsiye paylaşımlarında bulunuyor. 2021 yılında Golf dondurma reklamlarında eşi Danilo Zanna ile birlikte kamera karşısına geçti. Tuğçe Demirbilek reklam çalışmasının ardından, "Çok keyifli ve unutulmaz bir anı daha ekledik seninle hayata. Çok teşekkür ederim emeği olan, bu fırsatı veren ve bizimle paylaşıp gülümseyen herkese. Şimdiden afiyetler olsun" açıklamasında bulundu. 1981 doğumlu olan Tuğçe Demirbilek, 2021 yılı itibarıyla 40 yaşındadır. 2012 yılında Danilo Zanna ile evlendi. Çiftin, 'Zeno' (d.2013) adında bir oğlu bulunuyor. Tuğçe Demirbilek 1.65 metre boyunda, 58 kilo ve balık burcudur.