Tuğçe İrtem Kimdir? Nerelidir? Evli Mi? Burcu Nedir?

Tuğçe İrtem Arman kimdir? Youtube'da yayınladığı spor ve antrenman videolarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Tuğçe İrtem Arman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Tuğçe İrtem Arman kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Tuğçe İrtem Arman kimdir? Youtube'da yayınladığı spor ve antrenman videolarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Tuğçe İrtem Arman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Tuğçe İrtem Arman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Tuğçe İrtem Arman kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

tugce irtem arman kimdir nerelidir burcu nedir kac yasindadir

 

Tuğçe İrtem Arman kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Kaç yaşındadır?

 

Tuğçe İrtem Arman Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Aynı zamanda, University of Arizona'da Pazarlama eğitimi aldı. 11 yıl profesyonel olarak pazarlama alanında çeşitli pozisyonlarda çalıştı ve yöneticilik yaptı. Kariyerine paralel olarak Pilates Eğitmenlik eğitimleri aldı ve eğitmenlik yaptı.

 

Pilatesin bedensel, postürel ve zihinsel faydalarını herkesle paylaşmak, günlük stres ve yorgunluktan sıyrılabileceği bir alan yaratmak için Flow Pilates Studio’yu kurdu. Pilatesin yarattığı olumlu etkileri özellikle hamilelik ve doğum sonrası dönemde birebir yaşadı. Amerika orijinli Balanced Body sertifika modüllerinin hepsini tamamladıktan sonra Balanced Body final sınavını ve uluslararası geçerliliği olan PMA (Pilates Method Alliance) sınavını da başarıyla tamamladı. Böylece, uluslararası düzeyde pilates eğitmeni yetkinliği standartlarını sağlayarak, Türkiye'deki sayılı eğitmenler arasına girdi.

 

11 yıl profesyonel olarak pazarlama alanında çeşitli pozisyonlarda çalıştı ve yöneticilik yaptı. Kariyerine paralel olarak Pilates Eğitmenlik eğitimleri aldı ve eğitmenlik yaptı. Sonrasında, hayallerini gerçekleştirmek için kurumsal hayattaki yöneticilik kariyerinden ayrıldı. Pilatesin bedensel, postürel ve zihinsel faydalarını herkesle paylaşmak, günlük stres ve yorgunluktan sıyrılabileceği bir alan yaratmak için Flow Pilates Studio’yu kurdu. Pilatesin yarattığı olumlu etkileri özellikle hamilelik ve doğum sonrası dönemde birebir yaşadı. Evli ve 1 çocuk annesi. Latin Salon Dansları, dalış ve binicilik alanlarıyla lisanslı olarak uğraştı. Pole Dance eğitmeni. Türkiye ve yurtdışındaki değerli eğitmenlerden birçok eğitim aldı. Amerika orijinli Balanced Body sertifika modüllerinin hepsini tamamladıktan sonra Balanced Body final sınavını ve uluslararası geçerliliği olan PMA (Pilates Method Alliance) sınavını da başarıyla tamamladı. Böylece, uluslararası düzeyde pilates eğitmeni yetkinliği standartlarını sağlayarak, Türkiye'deki sayılı eğitmenler arasına girdi. Ayrıca, Türkiye Cimnastik Federasyonu'nda Pilates Eğitmenlik Eğitimlerini vermektedir.