Tuğçe Kazaz CHP'ye Neden Destek Vermediği Açıkladı!

Sosyal medyada yaptığı gündem değerlendirmeleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran eski manken Tuğçe Kazaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda CHP'yi eleştirirken, CHP'ye neden destek vermediğini açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı gündem değerlendirmeleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran eski manken Tuğçe Kazaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda CHP'yi eleştirirken, CHP'ye neden destek vermediğini açıkladı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin takip ettiği eski manken Tuğçe Kazaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda CHP'yi eleştirirken, CHP'ye neden destek vermediğini açıkladı.

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "

CHP'nin yeni hedefi milletin zor günlerinde yaralarını saran kurumlarını itibarsızlaştırmak; çünkü amacına ulaşması için yaraların sarılması değil deşilmesi lazım. Kısacası pusuda, yaraları saracak kurumlara nasıl saldıracağının hesabıyla gelecek felaketleri beklemekte.

 

Ulaştırma Bakanı konusu olmayan bir konuda iyi niyet dileklerini ifade ederken şüphe yaratmış. Bakınız, muhalefet Ak Parti'yi devirmek için birçok deneme yaptı ama başaramadı; çünkü onu devirecek güçte değiller. Ak Parti’yi ancak Ak Parti bitirebilir, onlar da bu yolda ilerliyor.

 

Diğer taraftan, Ak Parti'yi bitirmek için muhalefetin tek umudunun yine Ak Parti olması, Ak Parti sonrası karanlık Türkiye fotoğrafını bize gösteriyor. Neyse ki Erdoğan yaşadığı sürece Ak Parti'nin de muhalefetin de Erdoğan'ı yenme şansı yok. Ne diyelim, Allah uzun ömür versin.

 

“CHP tonla yanlış yaparken seçmeni partisini asla eleştirmiyor, biz niye eleştiriyoruz?” diyen kardeşim. Onlar gibi olacaksak niye onları eleştiriyoruz? Biz doğrunun yanında yanlışın karşısında olacağız. Unutma, doğrulardan kaçan bir millet başına gelecek yanlışlardan kaçamaz

 

Bana CHP’ye neden destek vermediğimi soruyorlar, cevaplayayım: Ben Müslümanım, inancım buna engel. Ben binlerce yıllık bir ecdada sahibim, ecdadım buna engel. Ben bu ülküyü seviyorum, ülküm buna engel. CHP gitsin dağdakilerle Batı’nın asimilasyonunda kaybolmuşlardan destek alsın." ifadelerini kullanan Kazaz sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o açıklama;