Tuğçe Tayfur'dan Dikkat Çeken Tesettür Açıklaması! Örtünmek Bu Değil!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü müzisyen Tuğçe Tayfur, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda tesettüre girmesinin ardından paylaştığı fotoğraflarla eleştirilmesine cevap verirken, tesettürlü fotoğrafları için çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü müzisyen Tuğçe Tayfur, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda tesettüre girmesinin ardından paylaştığı fotoğraflarla eleştirilmesine cevap verirken, tesettürlü fotoğrafları için çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü müzisyen Tuğçe Tayfur, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda tesettüre girmesinin ardından paylaştığı fotoğraflarla eleştirilmesine cevap verirken, tesettürlü fotoğrafları için çarpıcı ifadeler kullandı.  

 

Maneviyata yönelerek sahne kariyerini bitiren Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından modern tesettürlü pozlarını paylaşmıştı. Fotoğrafları kısa sürede gündem olan Tayfur kötü yorumlara dayanamayarak "İslam dinine inananlar için tesettür ve örtünmek bu değil. Ben kendi nefsimle mücadele ediyorum yoksa herkes gibi ben de farkındayım örtünmenin bu olmadığının" dedi. 

 

İşte o paylaşım,

 

tugce tayfur dan tesetturlu fotograflarina gelen elestirilere yanit



Etiketler: