Tuğçe Tayfur'dan Ebru Bayar'a Çok Sert Sözler! Seks Kasetlerin Ortalarda Dolaşıyor!

Türk müziğinin bir dönemine damgasını vuran duayen sanatçılardan Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un bir süredir evli iş adamı Tolga Bayar'la aşk yaşadığı iddia edilirken, Bayar'ın eşi Ebru Bayar hiçbir sorunları yokken Tuğçe Tayfur'un araya girip kendilerini boşanma aşamasına getirdiğini söyledi.  

 

Türk müziğinin bir dönemine damgasını vuran duayen sanatçılardan Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un bir süredir evli iş adamı Tolga Bayar'la aşk yaşadığı iddia edilirken, Bayar'ın eşi Ebru Bayar hiçbir sorunları yokken Tuğçe Tayfur'un araya girip kendilerini boşanma aşamasına getirdiğini söyledi.  Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un bir süredir evli iş adamı Tolga Bayar'la aşk yaşadığı iddia edilirken, Bayar'ın eşi Ebru Bayar hiçbir sorunları yokken Tuğçe Tayfur'un araya girip kendilerini boşanma aşamasına getirdiğini söyledi.

 

Seks kasetlerin ortalıkla dolanıyor! 

 

Şarkıcı Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur’un evli iş insanı Tolga Bayar’la aşk yaşadığı iddia edildi. Ebru Bayar, eşiyle hiçbir sorun yokken Tuğçe Tayfur’un araya girdiğini ve boşanma aşamasına geldiklerini belirtti. Tayfur, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı: Atıp, tutuyordun ya 'boşanma davası' diye. Benim evli bir adamla, mutlu mesut evinde olan bir adamla işimin olmayacağını herkes bilir. Sen bunu bile bile 'lades' deyip, 5-6 yıl metres olmuşsun, ne anlatıyorsun? Ben bu adam davasını açana kadar arkadaşı oldum. Kimseyi kandırmadım, ne dediysem arkasındayım. He bu arada; keşke böyle olmasaydı, keşke daha farklı olsaydı her şey yaşadığımız bu durumda ama sen bana ahlak bekçiliği yapmaya çalışırken seks kasetlerin ortalıkta dolaşıyor. Anneme laf atana kadar onları kaldırt bence. Ben senin jenerasyonun olmamama rağmen annenin uyuşturucu sattığını biliyorum. Bu kadar şuursuz olman senin de bir şeyler kullanıyor olma ihtimalini destekliyor gibi. 

 

Tuğçe Tayfur