Tuğçe Tayfur'un Düğününe Ailesi Katılmayacak! Pazartesi Günü Evleniyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Tuğçe Tayfur Cuma günü evlenmeye hazırlanırken düğüne ailesinin katılmayacağı iddia edildi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Tuğçe Tayfur Cuma günü evlenmeye hazırlanırken düğüne ailesinin katılmayacağı iddia edildi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Tuğçe Tayfur Cuma günü evlenmeye hazırlanırken düğüne ailesinin katılmayacağı iddia edildi. Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, artık babasının soyadını kullanmayacak. Tuğçe Tayfur, müzik çalışmalarına da ara verecek ve evleneceği nikaha ailesi katılmayacak.

 

tugce tayfur pazartesi gunu evleniyor dugune ailesi katilmayacak

 

Pazartesi günü evleniyor!

 

MustafaBarisDurak Medya'da yer alan habere göre ünlü sanatçı Ferdi Tayfur'un kendisi gibi şarkıcı olan kızı Tuğçe Tayfur artık babasının soyadını kullanmayacak. Magazinkolik’te yer alan habere göre; ” Tayfur"lu soyadı ile son hafta sonu notu düşen Tuğçe Tayfur müzik çalışmalarına da ara verecek. Ani bir kararla evleneceğini söyleyen Tuğçe Tayfur'un pazartesi günü yapılacak olan nikahına baba Ferdi Tayfur ve anne Necla Nazır'ın katılmayacağı öğrenildi. Sivas''ta yapılacak olan nikaha sadece genç şarkıcının oğlu Taner Efe yer alacak.



Etiketler: