Tülin Şahin Katıldığı Canlı Yayında Türkiye'ye Sağlık Önlemleri İçin Övgüler Yağdırdı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü model Tülin Şahin, Instagram'da dünyaca ünlü Çek model Petra Nemcova'nın vakfı All Hands and Hearts için yaptığı canlı yayına katılırken Türkiye'nin koronavirüs salgınında aldığı önlemlere övgüler yağdırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü model Tülin Şahin, Instagram'da dünyaca ünlü Çek model Petra Nemcova'nın vakfı All Hands and Hearts için yaptığı canlı yayına katılırken Türkiye'nin koronavirüs salgınında aldığı önlemlere övgüler yağdırdı. Tülin Şahin, dünyaca ünlü Çek model Petra Nemcova'nın, vakfı All Hands and Hearts için yaptığı canlı yayına katıldı. Aralarında akademisyenler, profesörler ve araştırmacıların da olduğu konuklar canlı yayında Türkiye'ye övgü yağdırdı.

 

Tülin Şahin, dünyaca ünlü Çek model Petra Nemcova'nın, vakfı All Hands and Hearts için yaptığı canlı yayına katıldı. Aralarında akademisyenler, profesörler ve araştırmacıların da olduğu konuklar canlı yayında Türkiye'ye övgü yağdırdı. Koronavirüs döneminin Türkiye'de nasıl geçtiğini anlatan Tülin Şahin, "Ülkemle ve sağlık sistemimizle gurur duyuyorum. Türkiye hem süreci çok iyi yönetiyor, hem de tüm dünyaya medikal destek veriyor" dedi. Konuklardan Tülin Şahin'e "Çok şanslısın..." sözleriyle destek geldi.