Tunahan Ak Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Tunahan Ak kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Tunahan Ak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Tunahan Ak kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Tunahan Ak kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Tunahan Ak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Tunahan Ak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Tunahan Ak kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

tunahan ak kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Tunahan Ak kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Tunahan Ak kimdir? Masterchef 2021'in en genç yarışmacılarından biri olan Tunahan Ak, 19 yaşındadır. Yarışmaya İstanbul'dan katılan Tunahan, aşçılık lisesinden mezun olmuştur. Bolu'da 4 sene yatılı okuyan Tunahan, 1,5 yıldır Kadıköy'de çikolata imalathanesinde çalışmıştır. Esprili tavırları ile dikkatleri üzerine çeken Tunahan, hayatında bir değişiklik istediği için yarışmaya katıldığını belirtmiştir. İlk turda tatlı patates yatağında bonfile hazırlayarak şeflerin beğenisine sunan Tunahan Ak, şefleri gülme krizine soktu. Şeflerin verdiği kararla bir üst tura çıkmaya hak kazandı. İkinci turda Azade ve Mehmet ile eşleşen Tunahan, bir üst tura çıkmak için kabak çorbası yemeği hazırladı. Şeflerin verdiği kararla rakiplerini geride bırakarak üst tura yükseldi. Ana kadro seçmelerinde barbunyalı profiterol yaparak Masterchef 2021'in ana kadrosuna dahil olmayı başardı. MasterChef Türkiye 2021 ana kadrosuna giren Tunahan Ak, 20 yaşında ve aslen Bulgaristan göçmeni olup kütük olarak Bursalı. İzmit doğumlu olan Tunahan Ak, yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Hayatında bir değişiklik olsun istediğini ve MasterChef Türkiye’ye katılmanın da iyi bir fırsat olduğunu söyledi.14 yaşına kadar İzmit’te ailesiyle beraber yaşadı. Aşçılık lisesi mezunu olan Tunahan Ak, Bolu’da 4 sene yatılı okumuş. İki senedir İstanbul’da yaşayan Tunahan Ak, bir yıldır Kadıköy’de çikolata imalathanesinde çalışıyor. Lise zamanı Müjdat gezen sanat merkezinde tiyatro eğitimi alıp sonrasında Kadıköy craft tiyatro da bir oyunculuk atölyesinde eğitim aldım. Üniversiteye hazırlanırken bir TV programına (MasterChef) katılıp hayatımın yönünü değiştirdiğini belirtiyor.