Turabi Çamkıran'ın Survivor 2022 All Star Paylaşımı Olay Oldu! Bu Vücudu Durdurmak Ä°çin..!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan Turbo Turabi lakaplı Turabi Çamkıran, Twitter sayfasından yaptığı Survivor 2022 All Star paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan Turbo Turabi lakaplı Turabi Çamkıran, Twitter sayfasından yaptığı Survivor 2022 All Star paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Turbo Turabi lakaplı Turabi Çamkıran, Twitter sayfasından yaptığı Survivor 2022 All Star paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Bu vücudu durdurabilmeleri için silaha ihtiyaçları olacak!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan Turbo Turabi lakaplı Turabi Çamkıran, Twitter sayfasından yaptığı Survivor 2022 All Star paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Acun abi eÄŸer olurda Survivor’a gelirsem yarışmacılara seçtikleri silahları ver. Çünkü bu vücudu durdurabilmeleri için silaha ihtiyaçları olacak. Benim silaha ihtiyacım yok.Çünkü ben silahın ta kendisiyim!Turbo ThorAbi;“Gelim mi abi?” Acun Abi;“Turbo DurAbi!”" ifadelerini kullanan ünlü TV yıldızı ve sporcu Çamkıran sosyal medyada gündem oldu.

 

İşte o paylaşım;

 

turabi camkiran dan olay survivor 2022 all star paylasimi