Turabi Çamkıran'ın Survivor Paylaşımı Gündem Oldu! 'Hevesim Kursağımda Kaldı!'

TV8'de yayınlanan Survivor 2024 All Star tüm hızıyla devam ederken yarışmaya veda eden Turabi Çamkıran'ın Survivor paylaşımı sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Survivor yarışmasında kazandığı iki şampiyonlukla büyük bir hayran kitlesi elde eden Turabi Çamkıran, bir süredir sağlık problemleri yaşıyordu. Yaşadığı sakatlık nedeniyle Survivor'a veda eden Turabi Çamkıran, son paylaşımıyla gündem oldu.

 

turabi camkiran in survivor 2024 all star paylasimi gundem oldu hevesim kursagimda kaldi

 

Hevesim kursağımda kaldı!

 

Survivor All Star'ı etiketleyen Çamkıran, "Hevesim yine kursağımda kaldı" notunu yazdı. Survivor'ın en popüler isimlerinden olan Turabi diğer yarışmacılarla yaşadığı polemikler ile adından söz ettiriyordu. Acun Ilıcalı, All Star'ın geçtiğimiz günlerde gerçekleşen acil durum konseyinde, Turabi Çamkıran'ın Survivor’dan ayrıldığını duyurmuştu. Sakatlığı sebebiyle Survivor All Star 2024'e veda eden ve geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma alındığını söyleyen Turabi'den yeni paylaşım geldi. Turabi Survivor All Star'ı etiketliyerek "Hevesim yine kursağımda kaldı" notunu düştü. Yarışmacının paylaşımı kısa sürede gündem olmayı başardı. Takipçileri Turabi'ye "Senden sonra bizim de kursağımızda kaldı", "Turbo geri gelecek misin Survivor'a? ", "Kral sensiz hiç sarmıyor" gibi yorumlar yaptı.