Turabi Çamkıran Turbo Turabi'den Nagihan Karadere Nisa Bölükbaşı Gerginlik Yorumu! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sporcu Turabi Çamkıran, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz gün Survivor 2022 All Star'da yaşanan Nagihan Karadere ve Nisa Bölükbaşı gerginliği ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sporcu Turabi Çamkıran, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz gün yaşanan Nagihan Karadere ve Nisa Bölükbaşı gerginliği ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran  ünlü sporcu Turabi Çamkıran, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz gün yaşanan Nagihan Karadere ve Nisa Bölükbaşı gerginliği ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nagihan Karadere ile Nisa Bölükbaşı arasında yaşanan gerginlik için "İnsanlar kendi işlediği kocaman günahları çuvala basar, Senin küçücük yanlışını duvara asar. Dert etme Nagihan. Kim ne derse desin sen bir Survivor efsanesisin. Survivor’a verdiğin emek tartışılmaz anca alkışlanır. Her yarışmacının çok büyük emeği var arkadaşlar. Yapmayın. Nagihan’ın da, Nisa’nın da emeği var, diğer tüm yarışmacılarının da. Onlar açlıktan dolayı bu kadar ileri seviye kavga ediyorlar. Karınları doyduktan sonra bir birlerine sarılırlar, unuturlar. Ama sizin yazdıklarınız ne unutulur, ne de iyi karşılanır. Aileleri var, sevenleri var. Siz çöpe bir şey atar gibi bütün kininizi buraya atıp hiç bişe olmamış gibi hayatınıza devam ediyorsunuz ama yarışmacıların sevenleri, aileleri çok üzülüyor. Yapmayın.

 

SURVIVOR KÜFÜRSÜZ, KAVGASIZ, TARTIŞMASIZ VE HATASIZ YAŞAMAYA ELVERİŞLİ DEĞİLDİR!

 

Diğer Survivor kardeşlerim en iyi siz biliyorsunuz o zorlukları, bari siz yapmayın, aksine kardeşlerinize sahip çıkın. Sahip çıkın ki sizi de burda parçaladıklarında sizi yalnız bırakmasınlar." ifadelerini kullanan ünlü sporcu sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

turbo turabi den survivor 2022 all star da nagihan nisa yorumu 1

 

turbo turabi den survivor 2022 all star da nagihan nisa yorumu