Turbo Turabi'den Dikkat Çeken MTV Paylaşımı! Ben Limitli Versiyonum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü TV yıldızı ve eski Survivor yarışmacısı Turabi Çamkıran ya da namı diğer Turbo Turabi, önceki gün MTV'nin programına katılırken, sosyal medya sayfasından paylaştığı görüntülerde kullandığı ifadelerle gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü TV yıldızı ve eski Survivor yarışmacısı Turabi Çamkıran ya da namı diğer Turbo Turabi, önceki gün MTV'nin programına katılırken, sosyal medya sayfasından paylaştığı görüntülerde kullandığı ifadelerle gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü TV yıldızı ve eski Survivor yarışmacısı Turabi Çamkıran ya da namı diğer Turbo Turabi, önceki gün MTV'nin programına katılırken, sosyal medya sayfasından paylaştığı görüntülerde kullandığı ifadelerle gündem oldu. 

 

turabi camkiran dan dikkat ceken mtv paylasimi

 

Ben normal bir insan değilim! Özel versiyonum!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda, "Ben normal bir insan değilim. Limitli versiyonum. MTV ailesinin bir parçası olmak ve The Challenge programının konuğu olmaktan gurur duyuyorum. " ifadelerini kullanırken, sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte Turabi Çamkıran'ın o paylaşımı;