Türk Havayolları Bilet Fiyatlarını Sabitledi!

KahramanmaraÅŸ ve daha birçok ÅŸehirde depremin ağır bilançosu ortaya çıktı. Binlerce insanın hayatını kaybettiÄŸi ve yaralandığı depremde 7 gün milli yas edildi. Deprem bölgelerinde OHAL ilan edildi. Seferberlik ilan edildi. Türk Havayolları'da 4 ÅŸirketinde bilet fiyatlarını sabitledi. 

 

Türk Hava Yolları’ndan yapılan açıklamada, Adana, Diyarbakır, Åžanlıurfa ve Elazığ çıkışlı tüm uçuÅŸların 13 Åžubat'a kadar tek yön vergiler dahil 100 TL'ye sabitlendiÄŸi duyuruldu.

 

Biletler 100 TL'ye sabitlendi

 

THY’den uçuÅŸlara iliÅŸkin yapılan açıklamada, "Deprem bölgelerine insani yardım malzemesi ve arama kurtarma ekiplerinin ulaÅŸtırılması için AFAD koordinasyonunda operasyonlarımızı sürdürüyoruz. Åžimdiye kadar 47 uçuÅŸ gerçekleÅŸtirdik. Bu kapsamda Adana, Diyarbakır, Åžanlıurfa ve Elazığ'a giden insani yardım uçaklarımızın dönüÅŸ uçuÅŸlarını da vatandaÅŸlarımızın kullanımına açıyoruz. Yolcu düzeninin saÄŸlanabilmesi adına bu uçuÅŸlar için rezervasyonunuzu; mobil uygulamamız ve web sitemiz üzerinden oluÅŸturabilirsiniz. Adana, Diyarbakır, Åžanlıurfa ve Elazığ çıkışlı tüm uçuÅŸlarımızı 13 Åžubat'a kadar tek yön vergiler dahil 100 TL'ye sabitliyoruz. Saygılarımızla" ifadelerine yer verildi.