Türk Youtuberın Videosu 3 Milyar Görüntülemeyi Aştı!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni İlyas Ay'ın Rusça yayın yapan kanalında yayınladığı çocuk videosu 3.3 milyar görüntüleme alarak Youtube'un en çok izlenen 10 videosundan biri olmayı başardı. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni İlyas Ay'ın Rusça yayın yapan kanalında yayınladığı çocuk videosu 3.3 milyar görüntüleme alarak Youtube'un en çok izlenen 10 videosundan biri olmayı başardı. Youtube'da Türkçe ve Rusça kanalları olan ünlü sosyal medya fenomeni bu kanallarında çocuk içerikleri üretirken, yayınladığı videolarından bir tanesi 3.3 milyar görüntüleme alarak Youtube'un en çok izlenen 10 videosundan biri olmayı başardı. 

 

İlyas Ay’ın 14.7 milyon abonesi bulunan Rusça YouTube kanalında “Çiftlikte rengarenk yumurtalarla renkleri öğreniyorum” videosu kısa bir süre içinde 3 milyar 300 milyon kere görüntülendi. Ay’ın 3 milyar görüntülenen videosu, yakaladığı bu görüntüleme sayısıyla YouTube’un en fazla izlenen ilk 10 videosu arasına girmeyi başardı. 

 

İşte o video; 

 

 



Etiketler: