Türkan Şoray'dan 'X' Açıklaması! Şikayet Üzerine Askıya Alındı!

Yeşilçam'ın duayen isimlerinden ünlü oyuncu Türkan Şoray yaptığı açıklamada 'X' sayfası olmadığını söylerken, bazı konulara dikkat çekti.

 

Yeşilçam’ın en önemli isimlerinden olan Türkan Şoray’ın sosyal medya ile başı dertte. Eski adı ile “Twitter” yeni adı ile “X” olan sosyal medya platformu üzerinden adına açılan sahte hesaplarda siyasi paylaşımlar yapıldı. Şoray durumla ilgili açıklama yaptı. Usta oyuncu Türkan Şoray’ın X platformunda hesap açtığı iddiası gündeme geldi.

 

Haber siteleri Şoray’ın fotoğrafını kullanarak “Yeni yılda bir yenilik de ben yaptım ve Twitter hesabı açtım. Tek resmî hesabım budur. Atatürk’ümüzün yolunda modern, çağdaş ve refah bir ülke olmayı diliyorum. Herkese mutlu sağlıklı yeni yıllar” mesajını yazılmasını haberleştirdi. Kısa sürede hesabın takipçi sayısı arttı. Daha sonra hesaptan siyasi paylaşımlar yapılmaya başlandı.

 

AÇIKLAMA YAPTI

 

Bu gelişme üzerine Türkan Şoray hesabın sahte olduğunu Instagram hesabından duyurdu: “Benim X hesabım yoktur. Sadece resmi Instagram hesabım vardır” Sahte hesap yapılan şikayetlerin üzerine kısa sürede askıya alındı.